Met ingang van maandag 20 augustus starten de trainingen op de vertrouwde tijden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom : jongens vanaf 4 jaar en meisjes vanaf 6 jaar (bij deze laatste groep is momenteel een wachtlijst in de categorie 6 t/m 8 jaar ).

Kom gewoon meedoen en als het bevalt , volgt na een paar lessen vanzelf een aanmeldingsformulier. Voor tijden etc. zie deze website.

De trimgroepen voor leden boven de 16 jaar starten per 1 september .

Ook hier zijn nieuwe leden van harte welkom. Kom proberen !

Mochten er nog vragen zijn : het secretariaat is bereikbaar onder nummer 045-4042209.

Op zondag 10 juni werd in de Meester Bouwenszaal de jaarlijkse koppelwedstrijd geturnd.

Door het lot worden een meisje en een jongen aan elkaar gekoppeld en hun gezamenlijke prestatie is bepalend voor de eindstand.

Altijd spannend tot het laatst!

De ereplaatsen van 2018 :

Leeftijdscategorie 1 :

1.  Elena Laumen en Pieter van Eindhoven

2. Liye Bell en Mathijs Weening

3. Juul Curfs en Lars Okkersen.

Leeftijdscategorie 2 :

1. Ines Zeegers en Sander Okkersen

2. Iris Cremers en Sem van Dijk

3. Chloe Scheffers en Ruben Castermans

Tagged in: Koppelwedstrijd

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd lid Jo Ramakers is overleden. Hij was al enige tijd ziek en heeft helaas zijn ziekte niet kunnen overwinnen.

Jo was inmiddels 56 jaar lid van onze vereniging en een man die op de achtergrond onze vereniging steunde en een warm hart toedroeg. Hij assisteerde bij activiteiten en was al sinds 1970 lid van het trommelkorps.

Wij verliezen in Jo een goede vriend en zullen hem zeker missen bij alles wat we nog in de toekomst gaan doen.

Aan de familie wensen wij veel sterkte toe

Tagged in: Algemeen