Het jaar 2021 is al bijna ten einde. Traditiegetrouw hielden we altijd een kerstwandeling op 27 december. Maar door de huidige coronamaatregelen was het niet mogelijk deze wandeling op de vertrouwde manier door te laten doorgaan. We stellen de wandeling dan ook uit naar een nader te bepalen moment in het voorjaar van 2022.

We hebben in 2021 nog diverse acties kunnen houden. Benadrukken willen we de Grote Clubactie en de Rabobank ClubSupport actie. We willen iedereen (kopers, verkopers en donateurs) van deze acties heel hartelijk bedanken voor hun bijdrage. Dankzij jullie hebben we mooie bedragen voor onze vereniging opgehaald.

We hopen, net als iedereen, dat we in 2022 weer de normale activiteiten en trainingen kunnen houden. De eerste activiteit is de jaarvergadering op vrijdag 11 maart 2022.  Maar nog belangrijker is ons eeuwfeest (100+2 jaar). Deze staat gepland op zaterdag 21 mei 2022. Op dit feest zullen we dan ons jubileumboek presenteren.

Ons eeuwfeest is vooral mogelijk gemaakt door de vele sponsoren. We bedanken hun voor hun geduld en zullen hun te zijner tijd natuurlijk uitnodigen voor dit feest.

We wensen eenieder een gelukkig en vooral gezond 2022 toe!

Het bestuur.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Het ontbreken van feestmomenten dankzij corona heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een reeks jubilarissen die nog niet gehuldigd waren.

Om de rij niet nog groter te maken is besloten een aanvang te maken hiermee.

Tijdens de lessen zijn de volgende trimgroepleden gehuldigd :

Marlou Kosters 25 jaar lid,

Jeanne Bogman 25 jaar lid,

Natascha Liedekerken 25 jaar lid,

Miel Weerts 25 jaar lid,

Mia Bemelmans 40 jaar lid,

Paula Swelsen 50 jaar lid,

Gerda Liedekerken 50 jaar lid.

Tijdens de jaarvergadering van 15 oktober werd aandacht besteed aan de jubilea van Erwin Okkersen 40 jaar

lid en (bijna) 25 jaar trainer alsmede Leon Starmans 25 jaar lid en evenlang secretaris.

Bij de jaarvergadering van maart 2022 zullen er nog meerdere andere leden gehuldigd worden.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Dinsdag 20 juli ontvingen wij van de firma Ads & Arts reclame, het sponsor doek met daarop alle sponsors van het eeuw feest van Excelsior.

Het doek werd ons aangeboden door Rean en  Danielle Gijzen. Hartelijk dank daarvoor.

b2ap3_thumbnail_Sponsor-doek.jpg

Op de foto van links naar rechts: Gaston Cordeweners, Mark Soons en Rean Gijzen.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Vandaag hebben in de laatste les van dit seizen afscheid genomen van Manon als trainster binnen onze vereniging.

Manon is in 2002 gestart met een trainerscursus bij de KNGU en heeft zich in al die jaren ontwikkeld als een intelligente, warme en coachende trainer.

Wij zullen haar zeker missen in de toekomst. Tessa Vluggen en Megan Peters zullen de lessen voortzetten en Manon zal indien nodig hun helpen.

b2ap3_thumbnail_afscheid-Manon.jpg

Heel erg bedankt voor de leuke jaren van samenwerking.

Tagged in: Dames Trainingen