Het ontbreken van feestmomenten dankzij corona heeft de afgelopen jaren gezorgd voor een reeks jubilarissen die nog niet gehuldigd waren.

Om de rij niet nog groter te maken is besloten een aanvang te maken hiermee.

Tijdens de lessen zijn de volgende trimgroepleden gehuldigd :

Marlou Kosters 25 jaar lid,

Jeanne Bogman 25 jaar lid,

Natascha Liedekerken 25 jaar lid,

Miel Weerts 25 jaar lid,

Mia Bemelmans 40 jaar lid,

Paula Swelsen 50 jaar lid,

Gerda Liedekerken 50 jaar lid.

Tijdens de jaarvergadering van 15 oktober werd aandacht besteed aan de jubilea van Erwin Okkersen 40 jaar

lid en (bijna) 25 jaar trainer alsmede Leon Starmans 25 jaar lid en evenlang secretaris.

Bij de jaarvergadering van maart 2022 zullen er nog meerdere andere leden gehuldigd worden.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Dinsdag 20 juli ontvingen wij van de firma Ads & Arts reclame, het sponsor doek met daarop alle sponsors van het eeuw feest van Excelsior.

Het doek werd ons aangeboden door Rean en  Danielle Gijzen. Hartelijk dank daarvoor.

b2ap3_thumbnail_Sponsor-doek.jpg

Op de foto van links naar rechts: Gaston Cordeweners, Mark Soons en Rean Gijzen.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Vandaag hebben in de laatste les van dit seizen afscheid genomen van Manon als trainster binnen onze vereniging.

Manon is in 2002 gestart met een trainerscursus bij de KNGU en heeft zich in al die jaren ontwikkeld als een intelligente, warme en coachende trainer.

Wij zullen haar zeker missen in de toekomst. Tessa Vluggen en Megan Peters zullen de lessen voortzetten en Manon zal indien nodig hun helpen.

b2ap3_thumbnail_afscheid-Manon.jpg

Heel erg bedankt voor de leuke jaren van samenwerking.

Tagged in: Dames Trainingen