Tijdelijk geen trainingen of andere lessen tot 20 mei 2020

by in Algemeen

Beste turn(st)ers en ouders, trimgroepleden en train(st)’ers,

Het kan niemand zijn ontgaan: het Coronavirus houdt Nederland (en de wereld) steeds meer in zijn greep. Het RIVM kondigde vandaag verdere maatregelen aan, die ook invloed hebben op ons als vereniging. De KNGU heeft al aangekondigd dat alle wedstrijden en activiteiten t/m 31 maart worden afgelast.

Verder staat op de site van de KNGU het volgende:

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 20 mei 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Gezien de ernst van de situatie en de maatschappelijke verantwoordelijkheid zien wij ons genoodzaakt bovenstaand advies op te volgen. Dit houdt in dat de trainingen met ingang van vrijdag 13 maart NIET zullen doorgaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 mei. Laten we hopen dat deze drastische maatregelen ervoor zorgen dat de situatie onder controle komt..

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Tagged in: Turnclub