Sucesvolle voorwedstrijd LK dames in Panningen

by in Meisjes turnen

Tijdens de afgelopen weekenden zijn er in Panningen voorwedstrijden geturnd i.v.m. het Limburgs Kampioenschap turnen dames 2018 .

Inzet is een plaats in de halve finales (voor sommigen finale) en een plek bij de toestelfinales.

In de klasse D2 Pupil 1 werd Suze Debie 7e , Lene Ricksen 14 en Joleen Stanford 16e.

Ze kunnen alle drie door naar de halve finales. Suze bemachtigde ook een finale plaats bij sprong en brug , Lene bij balk en Joleen bij brug.

Bij de senioren , divisie 5 werd Tessa Vluggen 2e en Imke Meijs 15e . Beiden kunnen naar de halve finales en ook bemachtigden beiden een finale plaats bij de balk.

Bij D3 , jeugd 1 eindigde Stella Wormer als 20e , genoeg voor de halve finales.

Bij D5 jeugd 2 werd Britt Doomen 3e en Kris Hermans 11e. Britt is voor de finale

geplaatst , Kris staat als 1e reserve hiervoor. Britt kan ook aan alle 4 de toestelfinales meedoen en Kris mag de toestelfinale bij de brug doen.