GAAFe actie voor Excelsior

by in Algemeen

Beste leden,

We hebben als vereniging van Schimmert een sponsor actie aangeboden gekregen van GAAF. GAAF is een kledingwinkel gelegen in Valkenburg. De eigenaren, Monique en Maurice Diederen zijn woonachtig in Schimmert en hebben het verenigingsleven hoog in het vaandel staan. In deze moeilijke tijd zijn ze dankbaar voor de klandizie in de afgelopen tijd en willen ze daar iets voor terugdoen naar de Schimmertse verenigingen.

Wat houdt de actie in:

Tot en met 31 december 2020 kunnen klanten bij hun aankoop tijdens deze periode bij GAAF aangeven dat ze willen sparen voor de Turnclub Excelsior Schimmert. Dit kan in de winkel, maar ook online (bij opmerking de verenigingsnaam noteren). Zij zullen dan 5% van het aankoopbedrag aan de vereniging uitkeren als sponsorbedrag. Ze zullen alle bedragen noteren en het totale bedrag in januari bekendmaken.

Daarnaast kunnen we sparen voor een waardebon van €50,-. Deze krijgen we wanneer er voor €500,- (nieuw collectie) in totaliteit is gekocht. Deze waardebon kan dan bij de volgende aankoop binnen een half jaar verzilverd worden.

Ze zouden het ook leuk vinden als wij hun berichten op social media willen liken en delen.

Alvast bedankt namens het bestuur,

Tagged in: Algemeen