16 September Sportzondag

by in Leden

Zondag 16 september a.s. is het sportzondag , de traditionele opening van het nieuwe turnseizoen.

We verwachten alle leden om 10.15 uur in de gymzaal voor het aantrekken van de trainingspakken. Om 10.45 uur marcheren we naar de kerk voor de H. Mis , die in het teken van sportzondag staat.

Hierna volgt een korte rondgang door het dorp en een koffietafel in zaal “ ’t Weverke”.

Tegen 13.30 uur vertrekken we naar de turnoefenhal in Sittard om daar van 14 tot 16 uur te gaan oefenen.

We verwachten van de ouders dat de kinderen via carpooling de oefenhal bereiken en weer terug komen. Gaarne onderlingafspraken maken.

Het adres is : Leyenbroekerweg 15a. De hal is onder de school.

Betaald parkeren in de buurt. (gratis op de kollenberg) Denk aan sportkleding !

Het is de bedoeling dat de leden de hele dag aanwezig zijn en ook mee naar de kerk gaan.

Tagged in: Seizoen Start