Raymond

Raymond has not set their biography yet

Ook dit jaar hebben wij weer enkele jubilarissen in ons midden. Dit jaar zij dit:

Marjo Liedekerken  40 jaar lid

Jack Troquet            40 jaar trainer

Roger Lucassen       50 jaar lid

Jo Lahaije                50 jaar trainer

Wiel Vankan            60 jaar lid

Wiel Ramakers        60 jaar lid

Dit geeft ons genoeg reden om deze leden eens flink in het zonnetje te zetten.

Om iedereen de gelegenheid te geven deze jubilarissen persoonlijk te faliciteren, houden wij een receptie op zaterdag 24 november a.s. in zaal 't Weverke te Schimmert van 20:00 tot 21:00 uur.

U bent van harte uitgenodigd voor deze receptie.

Voor onze leden is er nog het volgende programma:

18.45 uur: bijeenkomst gymzaal, uitdelen van de trainingspakken

19.00 uur :vertrek naar de feestzaal, ’t Weverke, met aansluitend de interne huldiging

19.45 uur: gezamenlijke terug naar de gymzaal, inleveren trainingspakken

20.00 uur: start receptie

21.00 uur: start gezellig samenzijn

Dit betekent dat ouders hun kinderen omstreeks 20.00 uur weer bij de gymzaal kunnen ophalen. Vervolgens is iedereen welkom op de receptie, de kinderen echter wel onder begeleiding van de ouders.

We hopen natuurlijk ook hier weer op een grote opkomst zodat we met z’n allen dit feest kunnen vieren!

Tagged in: Algemeen Turnclub

Zondag 16 september a.s. is het sportzondag , de traditionele opening van het nieuwe turnseizoen.

Continue reading
Tagged in: Seizoen Start

Met ingang van maandag 20 augustus starten de trainingen op de vertrouwde tijden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom : jongens vanaf 4 jaar en meisjes vanaf 6 jaar (bij deze laatste groep is momenteel een wachtlijst in de categorie 6 t/m 8 jaar ).

Kom gewoon meedoen en als het bevalt , volgt na een paar lessen vanzelf een aanmeldingsformulier. Voor tijden etc. zie deze website.

De trimgroepen voor leden boven de 16 jaar starten per 1 september .

Ook hier zijn nieuwe leden van harte welkom. Kom proberen !

Mochten er nog vragen zijn : het secretariaat is bereikbaar onder nummer 045-4042209.

Op zondag 10 juni werd in de Meester Bouwenszaal de jaarlijkse koppelwedstrijd geturnd.

Door het lot worden een meisje en een jongen aan elkaar gekoppeld en hun gezamenlijke prestatie is bepalend voor de eindstand.

Altijd spannend tot het laatst!

De ereplaatsen van 2018 :

Leeftijdscategorie 1 :

1.  Elena Laumen en Pieter van Eindhoven

2. Liye Bell en Mathijs Weening

3. Juul Curfs en Lars Okkersen.

Leeftijdscategorie 2 :

1. Ines Zeegers en Sander Okkersen

2. Iris Cremers en Sem van Dijk

3. Chloe Scheffers en Ruben Castermans

Tagged in: Koppelwedstrijd

In Heerlen werden afgelopen weekend de finales dames meerkamp individueel en de dames toestelfinales individueel gehouden.

Inzet het Limburgs Kampioenschap.

Voor de meerkamp waren er nog drie Excelsior turnsters in de race. In de klasse D2 , pupil 1 behaalde Suze Debie een zilveren medaille .

Bij de jeugd 2 , 5e divisie eindigde

Britt Doomen als 10e en bij de senioren (divisie 5) werd Tessa Vluggen 4e.

Voor de  de toestelfinales waren er nog zes turnsters namens Excelsior actief.

Tessa Vluggen werd Limburgs Kampioen op de balk. (senioren , 5e div.)

Britt Doomen behaalde zilver op de brug , werd 4e bij de sprong , 8e bij de vloer en 8e op de balk.

Kris Hermans werd 8e op de brug.(beiden jeugd 2 , div. 5).

Suze Debie werd 6e bij zowel sprong als bij brug.Lene Ricksen behaalde zilver bij de brug en Joleen Stanford werd daar 7e. ( alle drie D2 , pupil 1).

Fenne Gijzen behaalde bij de jeugd Div. 4 een bronzen medaille op de balk.