Raymond

Raymond has not set their biography yet

Op zondag 18 september a.s. houden wij traditioneel onze sportzondag, een dag waarbij we de opening van een nieuw turnseizoen vieren met onze leden.

Dit jaar echter zullen wij dit feest groter maken ter ere van ons 100-jarig bestaan. In voorafgaande communicatie hebben wij jullie hier al over geïnformeerd.

Bij deze dan ook de uitnodiging om deel te nemen aan deze dag.

Hieronder volgt het programma:

10:15 uur:  Alle leden in de gymzaal voor het aantrekken van het trainingspak

11:00 uur:  Heilige Mis

12:00 uur:  Koffietafel bij ’t Weverke

13:30 uur:  Start van het middagprogramma

Tijdens het middagprogramma zullen er diverse demonstraties plaatsvinden en heb je zelf de mogelijkheid om ook mee te doen. Neem daarom je eigen turnkleding mee. Die kun je aantrekken na de koffietafel. Maar je kunt ook je vrienden en vriendinnen meenemen. Zij mogen ook meedoen en ervaren hoe leuk en uitgebreid turnen is. Zij zijn van harte welkom vanaf 13:30 uur.

Wij hebben in het programma: Acrogym, Freerunnen en keurturnen.

16:30 uur:  Einde van het programma

17:00 uur:  Frietjes en een snack voor de leden en hun ouders

Om dit programma goed in elkaar te kunnen zetten, is het wel nodig dat jullie aangeven wie er aanwezig zal zijn. Dus geef je op voor 12 september 2022.

Je kunt je opgeven door je bij je leiding in de gymzaal te melden. Mocht je nu al weten wie er met je mee komt vieren dan kun je het aantal personen ook reeds kenbaar maken.

Zorg dat je erbij bent, want het wordt een mooie dag. En vergeet niet je vrienden, neven, nichten etc. uit te nodigen!

Tagged in: Algemeen Seizoen

Tijdens de zomervakantie trainen wij niet. Wij gaan weer trainen vanaf maandag 5 september 2022.

Wij wensen iedereen een fijne vakantie.

Tagged in: Algemeen Trainingen

Bestuur en leden van Excelsior willen iedereen die de viering van het 100-jarig bestaan van de vereniging op zaterdag 21 mei jongstleden tot een onvergetelijke

receptie en aansluitende feestavond  heeft gemaakt, van harte bedanken.

De vele felicitaties en giften hebben ons goed gedaan.

Tijdens sportzondag 18 september a.s. volgt er nog een sportieve happening voor de jeugd. Meer informatie hierover volgt eind augustus.

Er is nog een beperkt aantal jubileumboeken te verkrijgen , ze kosten 20 Euro per stuk , desgewenst krijgt U er gratis een jubileumboek van 25 jaar geleden

gratis bij. Een los exemplaar daarvan kost 5 Euro ( zolang de voorraad strekt).

Heeft U belangstelling , mail dan Uw wens(en) naar turnclubexcelsior@gmail.com

Gaarne uw adres erbij vermelden.

De sponsoren en leden die het jubileumboek nog niet hebben ontvangen krijgen dit nog overhandigd.

Tagged in: Algemeen Turnclub

Onze vereniging bestaat 100 jaar!

Door de Corona pandemie hebben we dit feest in 2020 niet kunnen vieren.  Maar nu is het eindelijk zover.  Daarnaast zijn onderstaande jubilarissen actief in onze vereniging waarmee we dit feest willen vieren.

Leon Starmans – 25 jaar secretaris

Raymond Goossens -25 jaar voorzitter

Jos Lucassen – 60 jaar lid

Peter Frissen – 50 jaar lid

Maria Lahaije – 40 jaar trainer

Erwin Okkersen – 25 jaar trainer

Wij houden daarom  receptie op zaterdag 21 mei 2022 in café/zaal ’t Weverke , Hoofdstraat 77 te Schimmert. De receptie zal plaats vinden van 20:00 tot 21:00 uur.  Tijdens de receptie krijgt u de gelegenheid om de vereniging en onze jubilarissen te feliciteren.

Na afloop van de receptie volgt de presentatie van het jubileumboek en aansluitend een gezellige avond voor iedereen.

Wij nodigen u  van harte uit voor de receptie en om samen ons verenigingsfeest te vieren.

Voor onze leden hebben wij het volgende programma:

18:30 uur: Bijeenkomst met alle leden

19:00 uur: Presentatie van het jubileumboek voor de leden

19:30 uur: Interne huldigingen van jubilarissen

20:00 uur: Officiële receptie voor gasten, genodigden en belangstellenden

Vanaf 21:00 uur maken we er een gezellige feestavond van.

Wij verwachten alle leden om 18:30 uur bij de feestlocatie zodat we samen het feest kunnen starten. Ouders die met de kinderen mee willen komen zijn van harte welkom. En natuurlijk bepalen jullie samen hoe lang jullie blijven, maar we hopen dat dit zeker tot 20:00 uur is.

Tagged in: Algemeen Eeuwfeest

Na twee jaar van uitstel hopen we nu het 100-jarig bestaan van onze vereniging te kunnen vieren op zaterdag 21 mei aanstaande.

Er komt in ieder geval een receptie gevolgd door een gezellige avond in zaal “’t Weverke” met hopelijk ook veel aanwezigheid van oud-leden.

Mocht U in uw familie of kennissenkring oud-leden kennen die niet meer in onze directe omgeving wonen , wilt U hen hiervan op de hoogte

brengen ? In verband met privacy mogen wij geen oud-leden lijst bijhouden.

Tijdens de jaarvergadering van 11 maart jongstleden zijn de volgende jubilarissen gehuldigd :

Martin Timmers 70 jaar lid ,

Jos Lucassen 60 jaar lid ,

Sandra Moonen 40 jaar lid ,

Fons Soons 25 jaar lid ,

Maria Lahaije 40 jaar trainster en

Erwin Okkersen 25 jaar trainer.

Tagged in: Algemeen Turnclub