Raymond

Raymond has not set their biography yet

Beste leden van onze turnclub,

Op zaterdag 14 september 2019 is de Grote Clubactie gestart. Turnvereniging Excelsior doet ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is om geld in te zamelen voor ons 100 jarig verenigingsjubileum in 2020 en daarmee extra activiteiten te kunnen organiseren voor jullie.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-. Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Continue reading
Tagged in: Activiteit Algemeen

Op zaterdag 15 juni werden in Vaals de Limburgse Kampioenschappen turnen heren gehouden. Er waren namens Excelsior Schimmert 15 deelnemers , waarvan een

aantal hun eerste wedstrijd deden en anderen in een hogere klasse dan vorig jaar uitkwamen. Er werd uiteindelijk 1 keer zilver en 1 keer brons behaald.

De uitslagen :

Benjamin Talent-divisie : Lars Okkersen 7e . Pupil 6e divisie : Christophe van den Bergh 3e.

Benjamin 6e divisie : Len Vergoossen 5e en Stan Cremers 12e.

Instap 2e divisie : Pieter van Eindhoven 2e en Mathijs Weening 5e.

Instap 6e divisie : Lucas Mota Prego 9e en Samuel Riley 11e.

Pupil 3e divisie : Sander Okkersen 9e en Ruben Castermans 14e.

Jeugd 4e divisie nivo 10 : Quentin Webers 5e.

Jeugd 2e divisie nivo 7 : Rick Okkersen 8e , Luc Meijers 10e , Noah Spronken 11e  en Paulus Brandsma 12e.

In Enschede werd op zondag 14 april de 2e kwalificatiewedstrijd geturnd i.v.m. het N.K. heren in de klasse Junior I .

Op 12 mei volgt de 3e en laatste. Rick Okkersen behaalde een 18e plek en Paulus Brandsma werd 21e.

Op 10 maart hebben 5 turners hun 1e (van 3) wedstrijd geturnd voor het NK.  Ze turnen allemaal een divisie hoger en de oudste 4 ook nog in een nieuwe leeftijdscategorie.

Wat het heel bijzonder maakte was dat het Nederlands team samen met de junioren turnde. Ze hebben samen mogen in turnen, dus dit is een wedstrijd om niet meer te vergeten.

De uitslagen per categorie :

2e divisie jeugd : Yarno Claessens 14e.

2e divisie junior I : Rick Okkersen 16e , Noah Spronken 22e , Luc

Meijers 23e en Paulus Brandsma 25e.

Yarno turnt 17 maart al zijn tweede wedstrijd. De junioren hebben hun 2e wedstrijd pas 14 april.

Op zaterdag 23 februari werden bij twee meisjesgroepen nog de (toen uitgestelde) clubkampioenschappen 2108 geturnd.

De ereplaatsen per categorie :

Meisjes-2 : 1e Noraya Boers  2e Yelke Grond 3e Moura de Clerq

Meisjes-3 : 1e Chloe Scheffers  2e Aylin Lemmens 3e Ines Zeegers