Raymond

Raymond has not set their biography yet

Op zondag 10 juni werd in de Meester Bouwenszaal de jaarlijkse koppelwedstrijd geturnd.

Door het lot worden een meisje en een jongen aan elkaar gekoppeld en hun gezamenlijke prestatie is bepalend voor de eindstand.

Altijd spannend tot het laatst!

De ereplaatsen van 2018 :

Leeftijdscategorie 1 :

1.  Elena Laumen en Pieter van Eindhoven

2. Liye Bell en Mathijs Weening

3. Juul Curfs en Lars Okkersen.

Leeftijdscategorie 2 :

1. Ines Zeegers en Sander Okkersen

2. Iris Cremers en Sem van Dijk

3. Chloe Scheffers en Ruben Castermans

Tagged in: Koppelwedstrijd

In Heerlen werden afgelopen weekend de finales dames meerkamp individueel en de dames toestelfinales individueel gehouden.

Inzet het Limburgs Kampioenschap.

Voor de meerkamp waren er nog drie Excelsior turnsters in de race. In de klasse D2 , pupil 1 behaalde Suze Debie een zilveren medaille .

Bij de jeugd 2 , 5e divisie eindigde

Britt Doomen als 10e en bij de senioren (divisie 5) werd Tessa Vluggen 4e.

Voor de  de toestelfinales waren er nog zes turnsters namens Excelsior actief.

Tessa Vluggen werd Limburgs Kampioen op de balk. (senioren , 5e div.)

Britt Doomen behaalde zilver op de brug , werd 4e bij de sprong , 8e bij de vloer en 8e op de balk.

Kris Hermans werd 8e op de brug.(beiden jeugd 2 , div. 5).

Suze Debie werd 6e bij zowel sprong als bij brug.Lene Ricksen behaalde zilver bij de brug en Joleen Stanford werd daar 7e. ( alle drie D2 , pupil 1).

Fenne Gijzen behaalde bij de jeugd Div. 4 een bronzen medaille op de balk.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd lid Jo Ramakers is overleden. Hij was al enige tijd ziek en heeft helaas zijn ziekte niet kunnen overwinnen.

Jo was inmiddels 56 jaar lid van onze vereniging en een man die op de achtergrond onze vereniging steunde en een warm hart toedroeg. Hij assisteerde bij activiteiten en was al sinds 1970 lid van het trommelkorps.

Wij verliezen in Jo een goede vriend en zullen hem zeker missen bij alles wat we nog in de toekomst gaan doen.

Aan de familie wensen wij veel sterkte toe

Tagged in: Algemeen

Zondag 27 mei a.s. is het kermiszondag ,  met de traditionele processie.

Deze keer een rondje door de “nieuwe buurt”.

We verwachten jullie om 8.15 uur in de gymzaal van het aantrekken van de trainingspakken. Om 8.45 uur marcheren we naar de kerk voor de start van de processie.

Men heeft toegezegd dat de “stops” bij de kapellen minder lang zullen duren en we hopen dus voor 12 uur terug te zijn.

Daarom hopen we weer op een goede opkomst , dit is de manier om ons aan de Schimmertse bevolking ( die ons altijd ruimhartig steunt !) te presenteren.

Indien mogelijk graag witte (sport)schoenen dragen.

Tagged in: Activiteit Algemeen

Op zondag 15 april werden in Vaals de finales het LK geturnd. We kijken terug op een succesvol LK met uiteindelijk 2 Limburgs Kampioenen, 2 x zilver en 1 x brons. Resultaten om trots op te zijn!

Continue reading