Raymond

Raymond has not set their biography yet

Beste leden,

We hebben als vereniging van Schimmert een sponsor actie aangeboden gekregen van GAAF. GAAF is een kledingwinkel gelegen in Valkenburg. De eigenaren, Monique en Maurice Diederen zijn woonachtig in Schimmert en hebben het verenigingsleven hoog in het vaandel staan. In deze moeilijke tijd zijn ze dankbaar voor de klandizie in de afgelopen tijd en willen ze daar iets voor terugdoen naar de Schimmertse verenigingen.

Continue reading
Tagged in: Algemeen

Het nieuwe seizoen is begonnen en de trainingen zijn hervat op de oude tijden , wel met inachtneming van de benodigde corona maatregelen.

Nieuwe leden zijn van harte welkom : Doe eerst een maand vrijblijvend mee.

Dat geldt ook voor de trimgroepen . Voor tijden , contributies etc. zie deze website, of bel met 045-4042209.

Tagged in: Algemeen Seizoen

Tagged in: Algemeen

Beste turn(st)ers en ouders, trimgroepleden en train(st)’ers,

Het kan niemand zijn ontgaan: het Coronavirus houdt Nederland (en de wereld) steeds meer in zijn greep. Het RIVM kondigde vandaag verdere maatregelen aan, die ook invloed hebben op ons als vereniging. De KNGU heeft al aangekondigd dat alle wedstrijden en activiteiten t/m 31 maart worden afgelast.

Verder staat op de site van de KNGU het volgende:

Daarnaast adviseren we onze verenigingen de clubactiviteiten (trainingen, overleggen, vergaderingen en vieringen) ook t/m 20 mei 2020 voorlopig helemaal stil te leggen. Hiermee volgen wij de oproep van NOC*NSF voor de hele sport.

We begrijpen dat dit besluit veel impact heeft op onze sport en de voorbereidingen van veel sporters en vrijwilligers. Vanwege de volksgezondheid zijn we echter genoodzaakt de richtlijnen van de Rijksoverheid , het RIVM en het advies van NOC*NSF op te volgen.

Gezien de ernst van de situatie en de maatschappelijke verantwoordelijkheid zien wij ons genoodzaakt bovenstaand advies op te volgen. Dit houdt in dat de trainingen met ingang van vrijdag 13 maart NIET zullen doorgaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot en met 20 mei. Laten we hopen dat deze drastische maatregelen ervoor zorgen dat de situatie onder controle komt..

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij dat graag.

Tagged in: Turnclub
Op zondag 26 januari togen een drietal Excelsior-turners en hun begeleiders naar Veldhoven voor de eerste districtswedstrijd i.v.m. het Nederlands Kampioenschap turnen bij de heren. In de categorie Pupil eindigde Pieter van Eindhoven 5e , Mathijs Weening 16e en Ruben Castermans 33e. Na afloop werd trainer Jo Lahaije vanwege zijn jarenlange diensten nog in het zonnetje gezet en mocht hij de medailles uitreiken.