Raymond

Raymond has not set their biography yet

Zondag 16 september a.s. is het sportzondag , de traditionele opening van het nieuwe turnseizoen.

We verwachten alle leden om 10.15 uur in de gymzaal voor het aantrekken van de trainingspakken. Om 10.45 uur marcheren we naar de kerk voor de H. Mis , die in het teken van sportzondag staat.

Hierna volgt een korte rondgang door het dorp en een koffietafel in zaal “ ’t Weverke”.

Tegen 13.30 uur vertrekken we naar de turnoefenhal in Sittard om daar van 14 tot 16 uur te gaan oefenen.

We verwachten van de ouders dat de kinderen via carpooling de oefenhal bereiken en weer terug komen. Gaarne onderlingafspraken maken.

Het adres is : Leyenbroekerweg 15a. De hal is onder de school.

Betaald parkeren in de buurt. (gratis op de kollenberg) Denk aan sportkleding !

Het is de bedoeling dat de leden de hele dag aanwezig zijn en ook mee naar de kerk gaan.

Tagged in: Seizoen Start

Met ingang van maandag 20 augustus starten de trainingen op de vertrouwde tijden.

Nieuwe leden zijn van harte welkom : jongens vanaf 4 jaar en meisjes vanaf 6 jaar (bij deze laatste groep is momenteel een wachtlijst in de categorie 6 t/m 8 jaar ).

Kom gewoon meedoen en als het bevalt , volgt na een paar lessen vanzelf een aanmeldingsformulier. Voor tijden etc. zie deze website.

De trimgroepen voor leden boven de 16 jaar starten per 1 september .

Ook hier zijn nieuwe leden van harte welkom. Kom proberen !

Mochten er nog vragen zijn : het secretariaat is bereikbaar onder nummer 045-4042209.

Op zondag 10 juni werd in de Meester Bouwenszaal de jaarlijkse koppelwedstrijd geturnd.

Door het lot worden een meisje en een jongen aan elkaar gekoppeld en hun gezamenlijke prestatie is bepalend voor de eindstand.

Altijd spannend tot het laatst!

De ereplaatsen van 2018 :

Leeftijdscategorie 1 :

1.  Elena Laumen en Pieter van Eindhoven

2. Liye Bell en Mathijs Weening

3. Juul Curfs en Lars Okkersen.

Leeftijdscategorie 2 :

1. Ines Zeegers en Sander Okkersen

2. Iris Cremers en Sem van Dijk

3. Chloe Scheffers en Ruben Castermans

Tagged in: Koppelwedstrijd

In Heerlen werden afgelopen weekend de finales dames meerkamp individueel en de dames toestelfinales individueel gehouden.

Inzet het Limburgs Kampioenschap.

Voor de meerkamp waren er nog drie Excelsior turnsters in de race. In de klasse D2 , pupil 1 behaalde Suze Debie een zilveren medaille .

Bij de jeugd 2 , 5e divisie eindigde

Britt Doomen als 10e en bij de senioren (divisie 5) werd Tessa Vluggen 4e.

Voor de  de toestelfinales waren er nog zes turnsters namens Excelsior actief.

Tessa Vluggen werd Limburgs Kampioen op de balk. (senioren , 5e div.)

Britt Doomen behaalde zilver op de brug , werd 4e bij de sprong , 8e bij de vloer en 8e op de balk.

Kris Hermans werd 8e op de brug.(beiden jeugd 2 , div. 5).

Suze Debie werd 6e bij zowel sprong als bij brug.Lene Ricksen behaalde zilver bij de brug en Joleen Stanford werd daar 7e. ( alle drie D2 , pupil 1).

Fenne Gijzen behaalde bij de jeugd Div. 4 een bronzen medaille op de balk.

Gisteren bereikte ons het droevige bericht dat ons zeer gewaardeerd lid Jo Ramakers is overleden. Hij was al enige tijd ziek en heeft helaas zijn ziekte niet kunnen overwinnen.

Jo was inmiddels 56 jaar lid van onze vereniging en een man die op de achtergrond onze vereniging steunde en een warm hart toedroeg. Hij assisteerde bij activiteiten en was al sinds 1970 lid van het trommelkorps.

Wij verliezen in Jo een goede vriend en zullen hem zeker missen bij alles wat we nog in de toekomst gaan doen.

Aan de familie wensen wij veel sterkte toe

Tagged in: Algemeen